Aquest diumenge 14 d’abril s’han disputat dos partits més corresponents a la jornada 12 de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb els partits entre el Bamesad i el CB Granollers i el Comkedem contra el CB MIFAS B.

Diumenge pel matí es va disputar el partit entre el Comkedem i el CB MIFAS B, un partit on l’equip local va sortir amb un gran encert en el seu joc d’atac i també amb un molt bon nivell defensiu que va provocar un parcial de 12 a 2 al final del primer quart, una diferència que el CB MIFAS B ja no va poder retallar durant la resta del partit. Al descans el resultat era favorable al Comkedem per 20 a 11. Durant el tercer quart va continuar l’igualtat en el joc del segon quart entre els dos equips, una igualtat que es va trencar en el darrer quart favorable a l’equip local amb un contundent parcial de 10 a 0 que va deixar el marcador final del partit en 42 a 22 a favor del Comkedem. En l’altre partit de la jornada, disputat a Tortosa, el Bamesad va guanyar al CB Granollers en un emocionat partit per un ajustat 35 a 29.

L’actual líder de la competició és el CE Costa Daurada B amb 17 punts, amb l’UNES – AFA en segona posició i 15 punts, això sí, amb un partit menys.