Aquest cap de setmana del 13 i 14 d’abril s’ha disputat la segona i darrera jornada de la Lliga Estatal de boccia BC4 al “Pabellón Deportivo Municipal Río Ebro” de la ciutat de Saragossa, on han participat tres esportistes catalans, Vasile Agache, Ramón Prat i Àlex Trullas que han participat en les modalitats d’individual i per parelles.

El veterà esportista del MIFAS, Vasile Agache s’ha proclamat campió d’Espanya individual després de guanyar les dues jornades de competició, destacar també a Ramón Prat (MIFAS) que ha finalitzat en segona posició i, Àlex Trullas que, després d’una gran primera jornada de competició, ha finalitzat en la quarta posició final. A la modalitat de parelles, els catalans Vasile Agache i Ramón Prat han remontat en aquesta segona jornada proclamant-se campions per davant de la parella formada per Àlex Trullas (Indepentdent Sant Cugat) i Alberto Arranz (Sevilla NO&DO) que van guanyar la primera jornada de la Lliga Estatal.

Finalment, destacar la victòria per entitats de la FCEDF gràcies als grans resultats que han aconseguit tots tres esportistes durant les dues jornades de competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies