Aquest dissabte 13 d’abril s’ha disputat el primer partit de la sisena i darrera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb l’enfrontament entre l’ADB Barberà i el DRACS CEA Black Team, amb victòria per l’equip local per 11 a 3.

L’equip local va començar el partit amb una gran intensitat en el seu joc que li va permetre arribar al final de la primera part amb un marcador favorable per vuit gols a zero, destacant els tres gols d’Asier Sánchez i els dos gols de Toni Rodríguez. Durant la segona part, amb el partit ja decidit, el joc va ser més igualat entre els dos equips i el parcial en aquesta segona part va ser d’empat a tres, finalitzant el partit amb el resultat final d’ADB Barberà 11, DRACS CEA Black Team 3. Amb aquesta victòria, l’equip de Barberà del Vallès finalitza la Lliga Catalana guanyant tots els seus partits.

Dissabte 27 d’abril es disputa el segon i darrer partit de la jornada i, d’aquesta temporada, de la Lliga Catalana amb el partit entre el DRACS CEA Green Team i el Comkedem.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies