Aquest mes de juny, del 25 al 28 tindrà lloc una nova edició del Casal Multiesportiu de la Federació Catalana d’Esports de Persones amb Discapacitat Física (FCEDF) a les instal.lacions de Can Dragó en un horari de 9AM a 5PM.

Al casal podran participar qualsevol nen i jove i gaudir de l’activitat física-esportiva, independentment de les seves capacitats. Els nens/es de l’escola FCEDF ho podran fer a un preu especial. En el següent enllaç es pot accedir al formulari per realitzar la preinscripció al casal d’estiu. Per qualsevol dubte o consulta ho poden fer enviant un correu electrònic a: info@esportadaptat.cat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies