En les properes dates, la “Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física” organitza diferents concentracions de tecnificació de natació on han estat convocats nedadors catalans.

Del 14 al 19 d’abril es portarà a terme una Concentració de Tecnificació per a joves promeses de la natació espanyola al “Complejo polideportivo Rafael del Pino del Hospital Nacional de Parapléjicos” de la ciutat de Toledo on estaran presents dos joves nedadors catalans, Iker Ruiz i Pablo Errando, tots dos del Club Natació Barcelona. Les dues joves promeses de la natació catalana ja van participar a la Jornada de Tecnificació que la FEDDF va organitzar a finals de l’any passat.

D’altra banda, destacar la presència de Pablo Errando, també nedador del Club Natació Barcelona, a la Concentració del “Equipo AXA de Promesas Paralímpicas de Natación” que tindrà lloc a la piscina del Centre de tecnificació de Valladolid, de l’1 al 5 de maig.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies