Divendres 5 d’abril, amb motiu del Dia Mundial de l’Activitat Física, la Federació va organitzar una Cursa d’Orientació i marxa nòrdica a Manresa conjuntament amb els integrants de l’entitat AGRUPem Manresa. L’activitat es va realitzar també gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament de Manresa i de la Fundació Althaia.

L’activitat es va realitzar a la pista municipal d’atletisme de la ciutat. Els participants disposaven d’un mapa amb el recorregut a seguir. A més, van posar a prova el seu ingeni, sentit de la orientació i altres habilitats per tal de superar el total de les 12 proves que conformaven l’activitat.

Pròximament, dins el programa HospiSport i amb la finalitat de seguir promovent un estil de vida saludable per a tothom, es realitzarà una jornada de portes obertes de l’activitat aquàtica d’Ateneu Les Bases al mes de maig i una activitat d’hipopressius al mes de juny. Us esperem a les properes!

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies