Aquest diumenge 7 d’abril d’ha disputat el partit ajornat de la tercera jornada jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb el partit entre el Màsters FCEDF i el CB MIFAS B.

El partit, disputat a Badalona, va ser molt igualat durant el primer quart on es va arribar al final amb empat a sis punts entre els dos equips. El tercer quart va resultar decisiu per la victòria del CB MIFAS B on va anotar 12 dels 28 punts finals, aconseguint un avantatge que va ser imposible de remontar per part del Màsters FCEDF en el darrer quart. El marcador final va ser favorable a l’equip visitant per un parcial de 28 a 16.

L’actual líder de la competició és el CE Costa Daurada B amb 17 punts, amb l’UNES – AFA en segona posició i 15 punts això sí, amb un partit menys.