Aquest diumenge 31 de març, les ciutats de Cerdanyola i Lleida han acollit a més de dues-cents esportistes, entre ells, dos arquers en Arc Adaptat que han competit a la segona jornada de Lliga Catalana de tir amb arc. El gran nombre d’esportistes inscrits ha obligat a fer dos seus en aquesta jornada,, Cerdanyola per la competició de Barcelona i Girona i Lleida per els esportistes de Lleida i Tarragona.

Els dos arquers que han participat, ho han fet a la categoria de sènior absoluts. Hèctor Garcia i Jesús Martínez es troben a la cinquena i sisena posició amb 483 i 471 punts respectivament. Tot i això, la competició a la Lliga Catalana solament ha fet que començar i s’espera que en properes jornades puguin assolir, i fins i tot, superar la barrera dels 500 punts a la distància de 70m.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies