Aquest dissabte 30 de març s’ha disputat el segon dels partits de Lliga Catalana corresponents a la cinquena Jornada d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb l’enfrontament entre els dos equips del club DRACS CEA, amb un resultat final d’empat a dos gols entre el Black i el Green Team.

El pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona va acollir el partit entre els dos equips del DRACS CEA, un partit molt igualat durant tots els minuts de joc i on els jugadors Arnau Camps (Black Team) i Gerard Aroca (Green Team) van ser els golejadors dels dos equips. El resultat al descans era d’empat a un gol. A la segona part, el DRACS CEA Green Team es va posar per davant al marcador però, finalment, el Black Team va aconseguir marcar per finalitzar el partit amb empat a dos gols entre els dos equips.

Els partits corresponents a la sisena i darrera jornada de la Lliga Catalana es disputen els dissabtes 13 (ADB Barberà contra DRACS CEA Black Team) i 27 d’abril (DRACS CEA Green Team contra Comkedem).

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies