Aquest cap de setmana del 30 i 31 de març s’ha disputat el Campionat d’Espanya de natació per Comunitats Autònomes que ha reunit a més de 250 esportistes al “Centro acuático M-86” de Madrid i on Catalunya ha finalitzat en segona posició amb 573 punts per darrera de València, campiona amb 684 punts.

Per Catalunya van competir els millors nedadors i nedadores paralímpics, destacant les set medalles (5 ors i 2 plates) i aconseguint les marques mínimes per al proper Mundial, en les proves dels 100 i 200m lliures d’Antoni Ponce (CN Sitges). En categoria femenina destacar les tres medalles d’or de Sarai Gascón a les proves de 100m lliures, 100m papallona i 100m braça, una medalla de plata als 50m lliures i una medalla de bronze a la prova de relleus. Per la seva banda, Núria Marquès (CN Sant Feliu) va guanyar l’or a la prova de 100m esquena i la de plata als 400m lliures i 100m papallona.

Aquesta ha estat la primera gran prova de natació d’aquesta temporada, una temporada on el gran objectiu dels nostres nedadors serà el Mundial de natació que es disputarà del 28 de juliol al 4 d’agost i on els principals favorits ja han aconseguit les marques mínimes per participar-hi.

 1. 3 abril, 2019

  Perteneciendo mi hijo a esta Federación me veo en la obligación de enviarles este mensaje y pedirles POR FAVOR mejoren el contenido de la información que se publica con resultados de campeonatos tan importantes como este; ya que todos estamos poniendo gran esfuerzo por hacer visibles a nuestros nadadores. Y considero que debenos destacar a quienes se esfuerzan para conseguir resultados tratando de INCLUIR cada vez mas nombres y no siempre a los mismos 3.
  A saber:
  Habria mencionar las medallas obtenidas por los relevos con muchisimo merito tras la ausencia de Jose que a vuelto a la seleccion Valenciana.
  Mencionar las medallas de Oscar Salguero, Marian Polo y probablemante alguna plata u oro mas como Pau Gonzalez en 200 braza.
  Desde ya agradezco vuestra atención y remarcar que mi intención es avanzar en el camino del reconocimiento y la inclusión para que contemos cada vez con mas nadadores con sueños por el
  cual luchar.

  • 3 abril, 2019

   Totalmente de acuerdo contigo.

 2. 3 abril, 2019

  Tambien aclarar que la fecha del mundial ha sido modificada y esta prevista para la 1ra quincena de setiembre

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies