Aquest cap de setmana del 30 i 31 de març s’han disputat dos partits més de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries per l’UNES – AFA i el Màsters FCEDF que, amb aquestes victòries retallen la diferència amb el primer classificat, el CE Costa Daurada B.

Dissabte per la tarda, l’UNES – AFA va disputar el partit ajornat de la segona jornada contra el CB Granollers, un partit on l’equip local sempre va anar al davant al marcador. Al final del primer quart el resultat era d’11 a 4, una diferència que es va anar ampliant durant el segon quart, arribant al descans del partit amb un parcial de 23 a 11 a favor de l’UNES – AFA. Durant la segona part va continuar el domini local, arribant a la finalització del partit amb un resultat de 43 a 21 a favor de l’equip local.

Diumenge 31 per la tarda, es va disputar el partit corresponent a l’onzena jornada de competició entre el Màsters FCEDF i el Bamesad. El partit, tot i el domini local, va ser molt igualat entre els dos equips. Al descans, l’equip local dominava en el macador amb un parcial de 19 a 10. Durant la segona part, el Bamesad va intentar donar la volta al marcador i, tot els parcials favorables, no va poder remontar els nou punts de diferència, al final del partit, 36 a 30 favorable al Màsters FCEDF.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies