El cap de setmana del 16 i 17 de març es va disputar la primera jornada de la “Liga Nacional” de boccia en la categoria BC4 (discapacitats físics) a la ciutat de Saragossa amb la participació d’un total de dotze esportistes, tres d’ells catalans.

La competició es disputa en format de lliga, tots contra tots, en la modalitat individual i on el veterà esportista català, Vasile Agache es l’actual líder de la competició, empatat a victòries amb el segon classificat, el també català l’Àlex Trullas, confirmant d’aquesta manera la seva gran progressió durant les darreres temporades.

Pel que fa a la classificació per parelles, l’Àlex Trullas formant parella amb el sevillà Alberto Arranz són els líders actuals de la competició després de guanyar tots els partits disputats a Saragossa, per davant dels catalans Vasile Agache i Ramón Prat en segona posició i la parella Iñaki Mentxaka amb Carlos Loizaga en tercera posició.

Foto (FEDDF)

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies