Aquest dissabte i diumenge 30 i 31 de març es disputa la Fase Final de la “Liga Nacional” de rugbi en cadira de rodes al “Complejo Deportivo Municipal Siglo XXI – Pista B (Anexo I)” de Saragossa i on el BUC és el gran favorit per guanyar el títol després de les seves victòries a la Lliga regular.

Dissabte es disputen els partits de semifinals. La primera d’elles, la jugarà l’equip amfitrió, el CAI Deporte Adaptado contra el Zuzenak i, a la segona semifinal, el BUC de Barcelona s’enfrontarà als Toros-FLM. Diumenge 31 de març es disputarà el partit per a 3ª i 4ª posició a les 10:30h i a les 12:30h la Gran Final.

El BUC de Barcelona arriba a la Fase Final després de guanyar les dues jornades prèvies que s’han disputat prèviament, la primera a Villaviciosa de Odón (Madrid) i la segona a Barberà del Vallès.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies