Aquest dissabte 23 de març s’ha disputat el primer dels partits de Lliga Catalana corresponents a la cinquena Jornada d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb l’enfrontament, a les instal.lacions de l’INEFC, entre el Comkedem de Barcelona i l’ADB Barberà que va guanyar el partit, proclamant-se d’aquesta manera campió de la Lliga Catalana a falta d’una jornada per la finalització de la competició.

Els jugadors dirigits per Antonio Ramón González van sortir decidits a resoldre el partit en els primers minuts i així va ser amb un parcial de 0 a 5 que va sentenciar el partit. El resultat a la mitja part ja era favorable a l’ADB Barberà per 4 a 12. Durant la segona part va continuar el domini visitant on va destacar l’Àsier Sánchez, autor d’onze gols del seu equip i també cal destacar a l’Òliver Vilela que va marcar els vuit gols del Comkedem, el marcador final va ser 8 a 18 a favor de l’ADB Barberà, proclamant-se d’aquesta manera campió de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes eléctrica.

L’altre partit d’aquesta jornada, entre els DRACS CEA Black Team contra els DRACS CEA Green Team es va ajornar pel Campionat d’Espanya per CCAA i es disputarà en properes dates.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies