Aquest dissabte 23 de març es disputa el primer dels partits de Lliga Catalana corresponents a la cinquena Jornada d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre el Comkedem de Barcelona i l’ADB Barberà.

El partit, que es disputa a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona, enfronta als dos primers classificats de la Lliga Catalana. El Comkedem, amb dos partits guanyats intentarà derrotar al líder invicte de la competició i màxim favorit al títol, l’ADB Barberà, una victòria de l’equip de Barberà donaría el títol a falta d’una jornada per la finalització del Campionat.

L’altre partit d’aquesta jornada, entre els DRACS CEA Black Team contra els DRACS CEA Green Team es va ajornar pel Campionat d’Espanya per CCAA i es disputarà en properes dates.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies