Aquest dissabte 16 de març s’ha disputat la 10ª jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries per al CE Costa Daurada i l’UNES – AFA.

Al primer partit de la jornada, a les 16h, el CE Costa Daurada ha jugat contra el CB Granollers, un partit on, després de l’igualtat entre els dos equips al primer quart, el CE Costa Daurada B va guanyar amb claretat el segon quart i ja va guanyar tota la resta de parcials al CB Granollers, arribant al final del partit amb victòria pel CE Costa Daurada B per 58 a 33. Amb aquesta victòria, l’equip tarragoní s’afiança en la primera posició de la Lliga Catalana amb vuit victòries.

En l’altre partit de la jornada, l’UNES – AFA va rebre la visita a la seva pista de Sant Feliu de Llobregat al Comkedem. El partit va ser dominat des del començament per l’equip local que no va donar cap opció de victòria al Comkedem, el resultat a la mitja part ja era favorable als jugadors de Jaume Vilella per 20 a 6. El domini local va continuar durant la segona part, arribant al final del partit amb el resultat de 45 a 13 favorable a l’UNES – AFA.

El partit entre el CB MIFAS B i els Màsters FCEDF s’ajornat i es jugarà en properes dates i l’equip que ha descansat en aquesta jornada ha estat el Bamesad de València.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies