A partir del 14 d’abril la Federació Espanyola organitza dues concentracions de la Selecció Espanyola de bàsquet en cadira de rodes. Del 14 al 18 d’abril la Selecció masculina i del 17 al 21 la femenina.

Per la concentració de la Selecció masculina absoluta, que es portarà a terme a València, ha estat convocat el jove jugador català del CE Global Basket UAB, Òscar Onrubia, confirmant d’aquesta manera la seva gran progressió durant les darreres temporades i on ja ha estat convocat per altres concentracions de la Selecció absoluta.

D’altra banda, del 17 al 21 d’abril a Daganzo (Madrid) hi haurà la concentració de la Selecció femenina absoluta, on ha estat convocada Judith Nuñez, la veterana jugadora juga actualment al Valida Sin Barreras – CB MIFAS de Girona.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies