Aquest divendres 8 de març i diumenge 10, es van jugar partits ajornats de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries per l’UNES – AFA i el Bamesad.

Divendres a les 21:30h, el Comkedem va rebre a la seva pista a l’UNES – AFA en el partit ajornat de la 3ª jornada, un partit molt igualat entre els dos equips durant la primera part, el resultat al descans va ser 14 a 16. El partit es va decidir al tercer quart on els jugadors dirigits per Jaume Vilella van agafar un avantatge en el marcador que el Comkedem no va poder reduir al darrer quart, arribant al final del partit amb victòria per l’UNES – AFA per 37 a 46.

Diumenge es va disputar el partit ajornat de la 5ª jornada entre el CB Granollers i el Bamesad de València. El partit va ser força igualat entre els dos equips durant els dos primers quarts, el resultat al descans era favorable a l’equip visitant per solament un punt de diferència, 10 a 11. El partit, on les defenses van guanyar al joc ofensiu dels dos equips, es va decidir al tercer quart on el Bamesad va guanyar per un parcial de 4 a 12, una diferència que el CB Granollers ja no va poder retallar al darrer quart, al final del partit, victòria pel Bamesad per 22 a 34.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies