Aquest cap de setmana del 9 i 10 de març s’han disputat els partits corresponents a la quarta jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 1 amb victòries per al CE Global Basket UAB i el Barça – UNES.

Dissabte 9 es va disputar el partit entre els dos primers classificats de la competició, el CE Global Basket UAB contra el CE Costa Daurada, un partit molt intents entre els dos equips. El CE Global Basket UAB va començar dominant durant el primer quart però els jugadors de Manel Seva van remontar al segon quart, al descans, 33 a 31 favorable a l’equip local. La segona part va ser molt diferent i el CE Global Basket UAB va realitzar un gran joc d’equip i es va imposar amb claretat als dos darrers quarts, arribant al final del partit amb una clara victòria per 73 a 47, aconseguint d’aquesta manera empatar a victòries amb el CE Costa Daurada.

Diumenge, al Pavelló Fontajau de Girona, el Valida Sin Barreras – CB MIFAS va jugar contra el Barça – UNES, un partit dominat des del principi per l’equip visitant que ja guanyava al descans per 19 a 30, una diferència d’11 punts que l’equip gironí ja no va poder remontar en una segona part que va ser més igualada entre els dos equips, al final victòria pel Barça – UNES per 38 a 50.

El cap de setmana del 23 i 24 de març es disputen els partits de la cinquena jornada entre el Valida Sin Barreras – CB MIFAS contra el CE Global Basket UAB i el partit entre el Barça – UNES i el CE Costa Daurada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies