Aquest cap de setmana del 9 i 10 de març s’ha disputat al Pavelló A del “Polideportivo José Caballero” d’Alcobendas el VII Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb victòria per la Selecció Catalana.

Catalunya va jugar el primer partit del Campionat contra Madrid, un partit on els jugadors dirigits per Salva Pons van guanyar per 8 a 6. El segon partit enfrontava a Catalunya amb València, un partit que va ser molt igualat i on Catalunya, va guanyar per 5 a 3. El darrer partit de la jornada de dissabte, contra Extremadura, es va guanyar amb claretat 10 a 0.

Diumenge, van jugar la gran final Catalunya contra l’equip amfitrió, Madrid, un partit on Catalunya va guanyar amb més superioritat que el partit de la jornada de dissabte, al final, 8 a 3 per Catalunya proclamant-se d’aquesta manera Campiona d’Espanya per segon any consecutiu. A més, destacar que els jugadors catalans Asier Sánchez i Jordi Valle van ser designats millors jugadors del Campionat.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies