La Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física vol expressar el nostre més sincer condol a la familia i també als nostres amics del Barça – UNES per la sentida pèrdua de Joan Cortés, avi del jugador de bàsquet en cadira de rodes, Biel Carbó. D.E.P.

El proper diumenge 31 de març es disputarà al Pavelló d’esports de Cardedeu el 2on Torneig “L’avi Joan”, sens dubte un comiat com ell havia volgut.

CategoryBàsquet
Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies