Aquest cap de setmana del 9 i 10 de març es disputen diferents partits de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes en les dues categories de la competició, el Nivell 1 i el Nivell 2.

Pel que respecta al Nivell 1 de la Lliga Catalana, els equips tornen a competir després de setmanes de jugar la Lliga Nacional. Dissabte a les 18:45h es disputa el partit entre els dos primers classificats, el CE Global Basket UAB contra el CE Costa Daurada, líder invicte de la competició. L’altre partit del Nivell 1 de la Lliga Catalana es juga diumenge a les 12h, on s’enfronten al Pavelló Fontajau de Girona, el Valida Sin Barreras – CB MIFAS contra el Barça – UNES.

Aquest cap de setmana es disputen partits ajornats de la Lliga Catalana Nivell 2, divendres a les 21:30h, es juga el partit ajornat de la 3ª jornada entre el Comkedem i l’UNES – AFA i diumenge a les 12h es disputa el partit ajornat de la 5ª jornada entre el CB Granollers i el Bamesad de València.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies