Del 4 al 8 de març s’està disputant una prova més de la Copa del Món d’snowboard paralímpic a les pistes de La Molina (Girona) amb la participació d’Astrid Fina que ha aconseguit dues medalles de plata a les proves de boardercross.

Dilluns, a la primera prova de boardercross, categoria SB-LL2, la barcelonina Astrid Fina va aconseguir la medalla de plata després de guanyar en semifinals a la rider holandesa Renske van Beek, a la final no va poder guanyar a la gran favorita, la també holandesa Lisa Bunschoten. Dimarts, a la segona prova de la mateixa disciplina, Astrid va tornar a conseguir la medalla de plata, en una prova guanyada una altra vegada per l’holandesa Lisa Bunschoten que va superar a Astrid a la gran final.

Astrid ja ha guanyat aquesta temporada cinc medalles en la disciplina de boardercross, a partir de dijous té l’oportunitat de guanyar més medalles durant la prova de la Copa del Món a La Molina, aquesta vegada a la modalitat de banked slalom.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies