Aquest dilluns 4 de març al matí s’ha celebrat a la seu de la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física el sorteig d’emparellaments de les semifinals de la Copa Catalunya de bàsquet en cadira de rodes 2019.

La primera semifinal de la Copa Catalunya serà el partit entre el MIFAS Valida Sin Barreras contra el CE Costa Daurada i la segona semifinal enfrontarà al CE Global Basket UAB contra el Barça – UNES. Tots dos partis de semifinals es jugaran dissabte 18 de maig per la tarda a Ripollet.

El partit pel 3r i 4t lloc i la gran final es jugaran la tarda del diumenge 2 de juny a Palau-Solità i Plegamans. Tots els partits de la Copa Catalunya es podran seguir en directe a través del Canal Youtube de la Federació.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies