Aquest dimarts 26 de febrer, una delegació de la Federació Catalana d’Esports per a persones amb Discapacitat Física encapçalada pel president Josep Giménez s’ha reunit amb la Diputada delegada d’esports de la Diputació de Barcelona, Maite Fandos.

Durant la reunió s’han abordat diferents temes relacionats amb la promoció de l’esport adaptat, destacant la celebració, al mes de novembre, del 50è aniversari de la Federació, el Trofeu Internacional de rugbi en cadira de rodes, un esport cada vegada amb més seguidors, i també una nova edició dels Jocs Catalans, una edició que, per diferents motius, canvia de format aquest any i on es disputaran en diferents cap de setmana els Campionats de Catalunya de bàsquet, hoquei, rugbi en cadira de rodes entre d’altres disciplines esportives.

A més del President de la Federació, també han estat presents a la reunió, per part de la FCEDF, el vicepresident primer Ricardo Moreno, la gerent Silvana Pérez i el Director Esportiu, Oriol Lozano, per part de l’àrea d’esports de la Diputació de Barcelona també ha estat present Pere Pons, alcalde de Subirats.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies