Aquest diumenge 24 de febrer s’han disputat els partits corresponents a la novena Jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries per el Barça – UNES, el Bamesad i el CE Costa Daurada B.

Diumenge pel matí es van disputar els partits entre el CB Granollers i el Barça – UNES amb victòria per l’equip visitant després de jugar un partit igualat que es va decidir al tercer quart on el Barça – UNES va agafar una diferència al marcador que el CB Granollers no va poder remontar al darrer quart, al final victòria per 29 a 38-. A l’altre partit del matí, el Bamesad va dominar amb autoritat el seu partit davant el CB MIFAS B, guanyant per un clar 40 a 16.

El Màsters FCEDF i el CE Costa Daurada B van protagonitzar el partit de la jornada on l’equip dirigit per Manel Seva va afiançar el liderat en solitari de la competició després de guanyar als Màsters FCEDF per un marcador final de 33 a 42.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies