Aquest dissabte 23 de febrer s’han disputat els dos partits corresponents a la 4ª jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica a les instal.lacions de l’Institut Guttmann de Badalona amb victòries per l’ADB Barberà i el Comkedem.

El primer partit de la jornada, disputat a les 10h, va emfrontar als DRACS CEA Green Team contra l’ADB Barberà, on l’equip visitant va controlar el partit des del primer minut. Àsier Sánchez va ser el jugador més destacat de l’equip vallesà a la primera part on l’ADB Barberà ja guanyava per 1 a 4 al descans. Durant la segona part, els jugadors dirigits per Antonio González no van baixar el ritme finalitzant el partit amb el marcador final d’1 a 13 al seu favor. Al segon partit de la jornada els DRACS CEA Black Team va jugar contra el Comkedem, un partit molt igualat durant la primera part, al descans guanyava l’equip local per un ajustat 2 a 1 però poc va poder fer en la segona part davant l’equip liderat per l’Òliver Vilella, autor de set dels vuit gols del seu equip en la segona part, donant la victòria al Comkedem per 2 a 9.

Dissabte 9 de març es disputa el primer partit de la 5a jornada amb el duel entre el Dracs CEA Black Team contra el Dracs CEA Green Team.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies