L’esport adaptat està d’enhorabona i es que ha començat la primera edició de la Lliga Catalana de Pàdel adaptat amb la participació de sis parelles en sistema de lligueta, tots contra tots i amb partit d’anada i tornada.

Les parelles hauran de jugar de dimecres a divendres a les pistes escollides per les parelles locals segons el calendari de la competició publicat a la web de la FCEDF. Tots els partits es jugaran al millor de tres sets amb tie-break en cadascun d’ells. Destacar també que durant aquesta temporada també es disputarà la Copa Catalunya mitjançant un quadre eliminatori directe. segons la classificació final de la Lliga catalana de pádel.

Per a Oriol Lozano, director tècnic de la FCEDF, “iniciar aquesta primera temporada de la Lliga Catalana de Pàdel adaptat ens fa créixer com a Federació, ja que estem promocionant un esport, que en pocs anys, s’ha de convertir en un dels esports més practicats a nivell d’oci i de competició. Enguany, hem de agrair la col·laboració dels i las esportistes, ja que sense la seva implicació, no l’haguéssim pogut iniciar.”

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies