Aquest cap de setmana del 23 i 24 de febrer es disputen partits de Lliga Catalana corresponents a la 4ª Jornada d’hoquei en cadira de rodes elèctrica i a la 9ª Jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.

Dissabte 23 de febrer es disputen els dos partits de la 4ª Jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb els partits entre el DRACS CEA Green Team contra l’ADB Barberà i el DRACS CEA Black Team contra el Comkedem. Tots dos partits es disputen al Pavelló de l’Institut Guttmann de Badalona.

Diumenge és el torn pels partits de la 9ª Jornada de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb els emfrontaments, a les 12h, entre el Bamesad i el CB MIFAS B i el CB Granollers contra l’UNES – AFA i, a les 16h, els Màsters FCEDF contra el CE Costa Daurada B, tots dos equips lluitaran pel liderat de la classificació. Comkedem és l’equip que descansa en aquesta jornada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies