Aquest dissabte 16 de febrer s’ha disputat el Campionat de Catalunya d’hivern de natació adaptada a les instal.lacions del Club Natació Terrassa amb victòria per als nedadors Núria Marquès i Toni Ponce, tots dos nedadors entrenats per Jaume Marcé.

En categoria femenina, Núria Marquès (CN Sant Feliu) va guanyar les proves de 100m lliures (695 punts), 100m braça i els 50m papallona on va aconseguir 712 punts que li van donar la victòria al Campionat per davant de Marian Polo (CN Badia) que va aconseguir 688 punts a la prova de 100m lliures.

Antoni Ponce (CN Sitges) va guanyar les proves de 50m esquena aconseguint 749 punts, 100m braça amb un temps d’1:30.65 i 921 punts, 200m lliures (845 punts) i també els 200m estils amb un temps d’2:56.76 i 892 punts, aconseguint d’aquesta manera el Campionat de Catalunya d’hivern per davant del també nedador paralímpic Òscar Salguero (CN Sabadell) que va aconseguir 847 punts a la prova dels 100m braça.

Per clubs, el Centre Natació Mataró va guanyar amb claretat amb un total de 152 punts per davant del Club Natació Terrassa amb 61 i el CN Sabadell amb 44 punts.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies