Aquest diumenge a les 11h s’ha disputat un dels partits corresponents a la vuitena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 entre el Comkedem i el Club Bàsquet Granollers amb victòria per l’equip local per un ajustat 32 a 29.

El partit va ser molt igualat entre els dos equips de la competició. Durant el primer quart es va imposar el joc de l’equip visitant amb un parcial de 4 a 8. El joc defensiu va ser el protagonista durant el segon quart amb un parcial únicament de 4 a 2 favorable al Comkedem, amb el que el marcador al descans va ser de 8 a 10 a favor del CB Granollers. El joc de Comkedem va ser superior durant els dos darrers quarts del partit, millorant molt el seu encert en el joc ofensiu, guanyant per un parcial de 12 a 8 el tercer quart i un ajustat 12 a 11 en el darrer quart. aconseguint d’aquesta manera la victòria per 32 a 29. Amb aquesta victòria, el Comkedem empata a dues victòries amb el CB Granollers en la classificació general de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2, això sí, amb dos partits més disputats.

El partit entre els Màsters FCEDF i l’UNES – AFA s’ajornat i es jugarà en properes dates i, el CB Mifas B, és l’equip que descansa en aquesta vuitena jornada. Cal recordar que la setmana passada el CB Costa Daurada B va guanyar el seu partit davant el Bamesad.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies