Aquest cap de setmana del 16 i 17 de febrer s’ha disputat la segona jornada de la nova “Liga nacional de rugby en silla de ruedas” amb la participació de quatre equips de tota Espanya, Toros FLM de Madrid, CAI de Saragossa, Zuzenak de Vitòria i el BUC de Barcelona que ha guanyat aquesta segona jornada disputada a Barberà del Vallès.

L’equip català, dirigit per Paula Murillo, va disputar el primer partit del cap de setmana contra el CAI Deporte Adaptado, el millor partit d’aquesta jornada ja que l’igualtat va ser màxima entre els dos equips. Al final, empat a 42 i, a una emocionant pròrroga, victòria per l’equip català per 48 a 45. El segon partit va ser contra el Zuzenak, un partit dominat pel BUC des del principi, el resultat a la mitja part ja era favorable al BUC per 27 a 9, al final del partit el marcador va ser de 44 a 33. Diumenge al matí, el BUC va jugar contra els Toros FLM de Madrid, un partit on l’equip català sempre va tenir l’iniciativa al marcador amb una diferència entre 8 i 10 gols per davant dels Toros, al final, 42 a 30 aconseguint d’aquesta manera la victòria en tots els seus partits d’aquest cap de setmana a Barberà del Vallès.

Després de disputar-se les dues jornades de la “Liga Nacional”, el cap de setmana del 30 i 31 de març tindrà lloc la Fase Final de la competició a Saragossa on és decidirà el campió de la primera edició de la Lliga Nacional.

  1. 18 febrer, 2019

    Fotos del Sábado : https://flic.kr/s/aHskNHkysp

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies