Els diumenges 3 i 10 de març es portaran a terme entrenaments de tecnificació de la Selecció Catalana de bàsquet en cadira de rodes en edat escolar a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat en horari de matí, d’11 a 13h. Els entrenaments estaran dirigits per Carles Estrada amb Dani Gómez com a mecànic i el fisio Jordi Astilleros.

Els jugadors convocats per aquestes dues sessions de tecnificació són: Biel Carbó i Víctor Hermosilla del Barça – UNES, Alejandro de Jesús Baca, Roger Barrero, Jack Wickett, Sergi de Dios, Aleix Cabré i Dídac Albertos del Comkedem i Martí Barris i Elías Banomar del Club MIFAS B.

L’objectiu d’aquestes sessions de tecnificació és la millora del treball en equip dels joves jugadors que s’estan formant en diferents equips catalans per futurs partis de la Selecció Catalana en edat escolar a més, de la millora de les capacitats personals de cada jugador.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies