Aquest cap de setmana del 9 i 10 de febrer s’han disputat dos partits de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 han victòries del CE Costa Daurada B i el Club Bàsquet Granollers.

Dissabte a la tarda es va disputar el partit entre el Costa Daurada B i el Bamesad corresponent a la 8a Jornada de la Lliga Catalana amb victòria per l’equip local per un marcador final de 49 a 23. Els jugadors de Manel Seva van dominar amb claretat durant tot el partit, el resultat al descans ja era favorable al Costa Daurada B per 23 a 7. Amb aquesta victòria, el CE Costa Daurada B és el líder en solitari de la competició amb una victòria més que els Màsters FCEDF.

Diumenge al migdia es va disputar el patit ajornat de la 4ª jornada entre el CB Granollers i el CB MIFAS B, un partit molt igualat entre els dos equips, el resultat a la mitja part 15 a 12 favorable a l’equip local. El tercer quart va ser definitiu en el resultat final ja que el CB Granollers va guanyar amb un parcial de 12 a 4 que l’equip gironí no va poder capgirar en el darrer quart, al final del partit victòria pel CB Granollers per 33 a 25.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies