Del 5 al 7 de febrer s’ha disputat una prova més de la Copa del Món d’snowboard paralímpic a la localitat de Big White (Canadà) amb una gran participació d’Astrid Fina que va aconseguir la medalla d’or a la primera prova de boardercross.

La rider catalana solament va poder entrenar un dia abans de la competició ja que havien extraviat part del seu material durant el viatge. Tot i aquest impediment, Astrid Fina va guanyar la primera prova de boardercross que va disputar en la que es va imposar en la final a la rider norteamericana Brittany Coury que va ser descalificada per saltar-se una porta del recorregut. Astrid ja va aconseguir la medalla de bronze en aquesta mateixa disciplina als Jocs Paralímpics de Pyeong-chang. Dimecres 7 va participar en la segona prova de boardercross que es va disputar a Big White però malauradament i, a consecuencia d’una caiguda va ser eliminada en quarts de final davant la jove rider holandesa Anne Garttener, finalitzant d’aquesta manera en cinquena posició final.

La propera prova de la Copa del Món es disputarà a La Molina a començaments de març, será la darrera gran prova abans del Campionat del Món que es disputarà a Finlàndia a finals del mateix mes i que és el gran objectiu de l’Astrid Fina per aquesta temporada.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies