El cap de setmana del 16 i 17 de febrer es disputa la segona jornada de la nova “Liga nacional de rugby en silla de ruedas” amb la participació de quatre equips de tota Espanya, Toros FLM de Madrid, CAI de Saragossa, Zuzenak de Vitòria i el BUC de Barcelona que ja va guanyar la primera jornada disputada Villaviciosa de Odón al mes de gener.

L’equip català, dirigit per Paula Murillo, és l’equip favorit per guanyar aquesta segona jornada després d’imposar-se amb autoritat en tots els partis disputats a la primera jornada a Villaviciosa de Odón. Per David Campón, coordinador nacional de rugbi en cadira de rodes i secretari tècnic de la FCEDF “aquesta lliga representa un gran pas endavant d’aquest esport a tota Espanya i també a Catalunya, ja que a Manresa hi ha un nou equip i, esperem que en la propera temporada, puguem ampliar aquesta lliga amb més equips de tota Espanya”.

Tots els partits del cap de setmana es podran veure en directe a través del canal de Youtube de la FCEDF. La Fase Final de la competició, es disputarà a Saragossa el cap de setmana del 30 i 31 de març.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies