Dijous 7 de març es celebra la II Jornada Informativa sobre solucions per a l’Accessibilitat, Normativa i Subvencions a la seu central del Grup MIFAS (Rambla Xavier Cugat, 43 – 17007 Girona). La Jornada està co-organitzada per ECOMM i el Grup Mifas.

Aquesta jornada tècnica va dirigida a tots els professionals relacionats amb l’àmbit de l’accessibilitat (administradors de finques, arquitectes, arquitectes tècnics, aparelladors, constructors, terapèutes ocupacionals, associacions…). A la jornada hi haurà conferències sobre productes de suport per a la supressió de barreres arquitectòniques i també sobre la Normativa i subvencions per a instal·lació de plataformes elevadores. A més, també hi haurà una demostració de salva escales móvil.

La inscripció a la jornada és gratuïta però com hi han places limitades s’ha de contactar al telèfon 900 414 000 (Rubén Marcos) o al mail: rmarcos@validasinbarreras.com, per fer efectiva la inscripció.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies