Aquest cap de setmana del 2 i 3 de febrer s’han disputat els partits corresponents a la setena i darrera jornada de la primera volta de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 i on el CB Granollers és l’equip que ha descansat.

Dissabte a la tarda es van jugar dos interessants partits, d’una banda, l’UNES – AFA va rebre al Palau Municipal d’Esports Juan Carlos Navarro de Sant Feliu de Llobregat al Bamesad de València en un partit on l’equip local va dominar des del primer minut. El resultat al descans ja era clarament favorable a l’UNES – AFA per 28 a 11. Durant la segona part, els jugadors dirigits per Yeray Marin no van baixar el ritme i van finalitzar el partit guanyant per un contundent 62 a 24. D’altra banda i, a la mateixa hora, el CE Costa Daurada B va jugar al Pavelló l’Olímpic de Reus contra el CB MIFAS B, un partit important per l’equip tarragoní que va dominar el partit des del començament, finalitzant amb un marcador favorable de 58 a 30.

Diumenge al matí es va disputar el darrer partit de la jornada, on els Màsters FCEDF van guanyar, en un partit igualat, al Comkedem. Els veterans jugadors anaven un punt per sota al marcador al descans, 16 a 15 però en una gran segona part, en la que van ser molt superiors a l’equip local, els va permetre aconseguir la victòria final per 25 a 41. Amb aquesta victòria continuen al capdavant de la classificació de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies