Aquest dissabte 2 de febrer s’ha disputat el segon i darrer partit de la tercera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb el partit entre els DRACS CEA Black Team i l’ADB Barberà amb victòria per l’equip visitant per 1 a 8.

El partit va començar amb força intensitat per part dels dos equips, als tres minuts de joc el resultat era ja d’empat a un gol, a partir d’aquell moment l’equip visitant va ser el dominador del joc, arribant a la mitja part amb un marcador favorable d’1 gol a 5, amb tres gols d’Antonio Rodríguez i dos de Cristina Arroyo. Durant la segona part va continuar el domini visitant amb un destacat protagonista, Asier Sánchez, que va ser l’autor dels tres gols del seu equip en aquesta segona part, arribant al final del partit amb el resultat d’1 a 8. Amb aquesta victòria l’ADB Barberà es referma en la primera posició de la classificació.

Dissabte 23 de febrer es disputen els dos partits de la quarta jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies