El cap de setmana del 9 i 10 de març es disputa al Pavelló A del “Polideportivo José Caballero” d’Alcobendas el VII Campionat d’Espanya de Seleccions Autonòmiques d’hoquei en cadira de rodes elèctrica on la Selecció Catalana és l’actual campiona.

Els jugadors convocats pel seleccionador Salvador Pons són: Antonio Rodríguez i Asier Sánchez de l’ADB Barberà, Alejandro Ruiz, Jordi Valle, Kevin Vera i Arnau Camps dels DRACS CEA i Òliver Vilela i Bertoldo Leao de Amorin del Comkedem. Aquest diumenge 3 de març la Selecció Catalana portarà a terme el darrer entrenament de preparació a les instal.lacions del CAR de Sant Cugat.

Catalunya jugarà contra les Seleccions de Madrid, València i Extremadura, en format de Lliga dissabte i les finals diumenge per revalidar el títol aconseguit en la darrera edició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies