Dissabte 12 de gener es va disputar la segona jornada de la Lliga Catalana de natació a les instal.lacions del Club Natació Martorell. Ja s’han disputat dues de les quatre jornades d’aquesta edició de la competició i els líders són Antoni Ponce en categoria masculina i Núria Marquès en categoria femenina.

El nedador del Club Natació Sitges, Antoni Ponce, ha guanyat les dues jornades de la Lliga Catalana, a la primera jornada, disputada al CN Mataró, va guanyar amb 918 punts aconseguits amb la seva victòria a la prova de 100m Braça, classe SB4 – SB13. A la segona jornada va aconseguir 1009 punts a la prova de 200m braça, SB4-SB13, en total encapçala la classificació amb 1927 punts. El segon classificat és Òscar Salguero (CN Sabadell) amb 1665 i la tercera posició és per Ariel Shrenck (CN Mataró) amb 1455 punts.

En categoria femenina, Núria Marquès (CN Sant Feliu) encapçala la classificació general amb un total de 1618 punts després de les dues victòries aconseguides en aquesta edició, per davant de Marian Polo (CN Badia) amb 1306 punts i Anna Mofa (CN Terrassa) amb 881 punts. Pel que fa a la classificació per Clubs, nivell mitjà on puntuen tres nedadors per club, el Centre Natació Mataró amb 3309 punts encapçala la classificació per davant de Fundació Adapta2 amb 2996 punts i el CN Sabadell amb 2903 punts.

La tercera jornada de la Lliga Catalana de natació es disputarà el proper dissabte 6 d’abril a les instal.lacions del Club Natació Sitges.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies