Aquest diumenge 13 de gener s’han disputat els partits corresponents a la sisena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb victòries de l’UNES – AFA,  Comkedem i els Màsters FCEDF.

En el partit entre el CB MIFAS B davant l’UNES – AFA al Pavelló Municipal de Sant Gregori de Girona, l’equip visitant va anar sempre al davant del marcador, a la mitja part el resultat era un clar 16 a 30 a favor de l’UNES – AFA, deixant ja sentenciat el partit, durant la segona part el CB MIFAS B va retallar les diferències fins el 33 a 44 final. En l’altre partit de diumenge al matí, a Tortosa, el Comkedem ha aconseguit la seva primera victòria de la competició després de guanyar al Bamesad en un partit molt igualat que es va decidir en un emocionant darrer quart, al final del partit, victòria per l’equip visitant per 35 a 42.

En el darrer partit de la jornada, disputat el diumenge a la tarda, els Màsters FCEDF van guanyar amb claretat al CB Granollers per un resultat final de 41 a 22. Amb aquesta victòria els veterans jugadors són els actuals líders de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies