Aquest cap de setmana del 12 i 13 de gener ha començat la primera edició de la Lliga nacional de rugbi en cadira de rodes amb la participació de quatre equips de tota Espanya, Toros FLM de Madrid, CAI de Saragossa, Zuzenak de Vitòria i el BUC de Barcelona. Gràcies a l’increment d’equips d’aquest esport en els darrers mesos arreu del territori, aquest 2019 comença amb aquesta primera edició de la Lliga que es disputa a doble volta entre els equips participants.

Villaviciosa de Odón ha estat la seu aquest cap de setmana de la primera jornada de competició en la que l’equip català va jugar el primer partit dissabte pel matí contra el Zuzenak, un partit dominat pel BUC que va guanyar per 23 a 44. El segon partit el va disputar contra el CAI Deporte Adaptado de Saragossa, un partit més igualat i on el BUC va guanyar per 44 a 35. Finalment, diumenge al matí, els jugadors dirigits per Paula Murillo van guanyar a l’equip amfitrió, el Toros FLM de Madrid, per un clar 45 a 25, proclamant-se d’aquesta manera guanyador de la primera jornada de la Lliga Nacional de quad rugbi.

El cap de setmana del 16 i 17 de febrer es disputa la segona jornada a Barberà del Vallès i, la Fase Final de la competició, es disputarà a Saragossa el cap de setmana del 30 i 31 de març.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies