Dissabte 12 de gener es va disputar el primer partit de la tercera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica amb l’enfrontament entre el Comkedem i els DRACS CEA Green Team a les instal.lacions de l’INEFC de Barcelona amb victòria per l’equip visitant per 0 a 6.

El Comkedem, com la darrera jornada, va disputar el partit amb pocs efectius i sense el seu jugador més destacat, l’Òliver Vilella i això va resultar determinant pel marcador final. El partit va ser dominat pels DRACS CEA Green Team però tot i això el resultat al descans era favorable a l’equip visitant per 0 a 2. Durant la segona part, l’equip dirigit per Salvador Pons va anar ampliant l’avantatge en el marcador fins arribar al 0 a 6 final amb un gran joc d’equip, aconseguint d’aquesta manera la primera victòria dels DRACS CEA Green Team en la competició

El segon i darrer partit d’aquesta tercera jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes eléctrica es disputarà dissabte 26 entre els DRACS CEA Black Team i el líder de la competició, l’ADB Barberà.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies