Diumenge 13 de gener es reanuda la competició de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes Nivell 2 amb la disputa dels partits corresponents a la sisena jornada de la competició.

Diumenge a les 12h es disputen dos dels partits d’aquesta jornada, d’una banda el CB MIFAS B davant l’UNES – AFA al Pavelló Municipal de Sant Gregori (Girona), tots dos equips en busca de la segona victòria de la temporada. D’altra banda, a Tortosa, el Bamesad juga contra el Comkedem, l’únic equip que encara no ha guanyat cap partit en aquesta edició de la Lliga Catalana.

Finalment, diumenge a les 16h, els Màsters FCEDF buscaran a la seva pista, el Poliesportiu Municipal Montigalà de Badalona, el lideratge en solitari de la competició si guanyen al CB Granollers ja que, actualment, tenen dues victòries, les mateixes que el CE Costa Daurada B. Precisament aquest equip, el CE Costa Daurada B, és l’equip que descansa en aquesta sisena jornada de la competició.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies