Aquest dissabte 26 de gener s’ha disputat el partit ajornat de la cinquena jornada de la Lliga Catalana de bàsquet en cadira de rodes entre l’UNES – AFA i el CE Costa Daurada B amb victòria per l’equip visitant per un clar 32 a 66.

Aquest era un dels partits més importants de la competició ja que jugaven dos dels equips favorits per guanyar la Lliga Catalana. El partit va començar força igualat amb un petit avantatge per l’equip visitant al final del primer quart de 3 punts, una diferència que es va anar ampliant fins arribar al 20 a 31 al final de la mitja part. El tercer quart va resultar decisiu pel marcador final del partit ja que l’UNES – AFA solament va aconseguir anotar 3 punts pels 20 del CE Costa Daurada B sentenciant d’aquesta manera el partit. El darrer quart va ser un pur tràmit pels dos equips arribant al marcador final d’UNES – AFA 32, CE Costa Daurada B 66. Amb aquesta victòria l’equip tarragoní aconsegueix la tercera victòria de la temporada encapçalant la classificació juntament amb els Màsters FCEDF.

El proper cap de setmana del 2 i 3 de febrer es disputen els partits corresponents a la setena i darrera jornada de la primera volta de la competició i on el CB Granollers és l’equip que descansa.

Foto: UNES – AFA

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies