Aquest dijous 13 de desembre va tenir lloc la 4a Jornada de Sensibilització al pavelló municipal Girona-Fontajau, organitzada per l’Escola Universitària de la Salut i l’Esport (EUSES) i el Consell Esportiu del Gironès, amb un gran èxit de participació per part d’estudiants d’ESO i de Centres d’Esducació Especial.

Durant tota la jornada més de 450 estudiants de 3er d’ESO de 8 centres educatius ordinaris i 2 centres d’educació especial amb participat en diferents estacions d’esports adaptats i on, la FCEDF, ha dinamitzat l’activitat de quad-rugbi. En aquesta jornada també han participat altres Federacions i entitats de l’esport adaptat a Catalunya.

Aquestes jornades, han permès apropar l’alumnat de secundària a la realitat de les persones amb diversitat funcional per tal de promoure una millor comprensió de la seva motricitat i les seves possibilitats envers l’activitat física i l’esport i impregnar l’experiència motriu dels valors fonamentals dels atletes paralímpics.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies