Aquest dissabte 15 de desembre s’ha disputat el darrer partit de la segona jornada de la Lliga Catalana d’hoquei en cadira de rodes elèctrica entre l’ADB Barberà i el Comkedem amb victòria per l’equip local per 18 a 6.

El partit va estar dominat en tot moment per l’ADB Barberà a més, el Comkedem va disputar el partit amb solament quatre jugadors el que va resultar determinant pel marcador final. El primer temps va finalitzar amb un marcador favorable a l’equip local per 14 a 2, destacant els set gols d’Antonio Rodríguez. La segona part, amb tot ja decidit, no va ser tant intensa i el parcial va ser d’empat a 4 gols entre els dos equips. Per part de Comkedem, destacar una vegada més a l’Òliver Vilella, autor dels sis gols del seu equip.

Amb aquest partit finalitza la competició d’aquest any 2018, el primer partit de la tercera jornada de la Lliga Catalana tindrà lloc el dissabte 12 de gener entre el Comkedem i el DRACS Green Team.

  1. 17 desembre, 2018

    Comemtar que L’ADB Barbera tambe va jugar amb 3 jugadors a pista mes el porter al igual que Comkedem, que no cregui ningu que ADB va jugar amb un jugador mes a pista.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies