Del 26 al 29 de desembre tindrà lloc una concentració de tecnificació de natació organitzada per la Federación Española de Deportes de Personas con Discapacidad Física adreçada als joves valors de la natació nacional a les instal.lacions de la Piscina Municipal de la localitat de Valdemoro (Madrid).

Dels 22 nedadors i nedadores seleccionats per aquesta concentració destaca la presència de dos joves nedadors del CN Barcelona, Iker Ruiz i Pablo Errando, tots dos nedadors ja participen en les diferents jornades de la Lliga Catalana de natació i també han participat al Campionat d’Espanya Escolar.

El responsable del Programa de tecnificació de la FEDDF és Xavi Torres i l’entrenador responsable de la Concentració és Darío Cáceres i on, el tècnic de la Federació, Marc Pascual, també forma part de l’equip tècnic.

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies