Del 6 al 9 de desembre s’ha disputat l’Open de les Amèriques de powerlifting amb la participació de la catalana Montse Alcoba a la categoria de fins a 79 kg.

Dissabte, penúltim dia de l’Open, es va disputar la competició de la categoria de fins a 79kg amb la participació de Montse Alcoba que va aixecar 92kg en el seu tercer intent, establint d’aquesta manera un nou rècord d’Espanya de la categoria, superant la seva pròpia marca que havia fet fa poc més d’un mes al Campionat d’Espanya per Comunitats Autònomes disputat a Madrid.

Per poder competir en aquesta nova categoria, la Montse ha tingut que baixar el seu pes en més de 15kg durant aquests darrers mesos. Cal recordar que l’esportista catalana va guanyar la medalla de plata, en la categoria de fins a 86kg, en els Campionats d’Europa celebrats a França al mes de maig d’aquest any.

Foto: FEDDF

Write a comment:

*

Your email address will not be published.

Us de cookies

Aquest lloc web fa servir galetes per que tingueu la millor experiència d'usuari. Si continua navegant està donant el seu consentiment per a l'acceptació de les esmentades cookies i l'acceptació de la nostra política de cookies, cliqueu l'enllaç per a més informació. ACEPTAR

Aviso de cookies